Medzi mužom a ženou

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Hriech: Nad sebou zbadala tvár mladého muža... Na prvý pohľad bol krásny.

Mladé rysy tváre, bez jedinej vrásky, husté zvlnené blonďavé vlasy, prenikavé zelené oči. Chvíľku jej trvalo, kým sa spamätala...
 
Tú noc, ktorá sa mala stať jej osudovou a ktorá mala byť vyrytá na jej náhrobku, sa stalo niečo dôležité... Ako tak stála, všimol si ju jeden muž prechádzajúci okolo. Nezdalo sa mu to, a preto podišiel bližšie k Simone, aby sa jej spýtal, či je všetko v poriadku. Nedokázala odpovedať, len sa mu zrútila s plačom do náručia.
 
A v jeho náruči už zostala. Keď mala 23, zobrali sa.
 
Sam mal vtedy už 35 a bol začínajúci právnik, ktorý mal pokračovať v rodinnej právnickej tradícii. Jeho život bol už vlastne zaškatuľkovaný, naplánovaný, a preto bol rád, že mu do tohto plánu zasiahla Simona, s ktorou život prestal byť stereotypný, s ktorou zažíval bláznivé okamžiky hodné detského veku, ale bol vďačný za každý okamžik s ňou. Mali malinkú svadbu, len najlepší priatelia a rodina.
 
Simona si pre manžela pripravila aj svadobný dar, ktorý zatiaľ nosila pod srdcom...
 
Tak sa dnes zobudila po nočnej more po boku svojho milovaného manžela. Nemohla zaspať, tak sa išla pozrieť na ich štvorročného syna Kubka. Spinkal ako anjelik v postieľke, a to ju trochu upokojilo, aby mohla spať ďalej.
 
Ten deň sa však niečo zmenilo.
 
Meteorológovia mali tento krát pravdu, keď predpovedali víchricu.
Vietor bol neznesiteľný a často hrozilo, že odnesie so sebou aj jej útlu postavu, preto bola rada, keď nasadla do tepla auta a vydala sa do svojej pracovne. Avšak príroda si zmyslela niečo iné.. Nával vetra nezniesol jeden starý prehnitý strom, ktorý bol už dávno určený na vyrúbanie, ale mestským službám sa trošku nechcelo, tak skončil na kapote prechádzajúceho Simoninho auta.
 
Prebrala sa. Nad sebou zbadala mladého muža, ktorý sa ju snažil dostať z bezvedomia.
 
Na prvý pohľad bol krásny. Mladé rysy tváre, bez jedinej vrásky, husté zvlnené blonďavé vlasy, prenikavé zelené oči. Chvíľku jej trvalo, kým sa spamätala, aby mohla odpovedať. Mladík smutne povedal, že ho to veľmi mrzí, ale musí ísť do práce. Dal jej aspoň vizitku, že sa mu určite musí ozvať, či je v poriadku.
 
Simona zavolala do práce, že dnes nepríde, zobrala si dovolenku na týždeň a išla si domov ľahnúť.
Večer to akurát vyrozprávala rodine a tým bola celá záležitosť vyriadená.
Teda pre jej rodinu...
 
 
 
 
 
 

Hriech | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014