Medzi mužom a ženou

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zahnaná do kúta: „Priťahoval ma, no ja som mu nedovolila, aby sa ma dotýkal.“

 

Na strednú školu som chodila čoraz menej... bola som atypickým záškolákom... nechodila som do školy, všetky hodiny som mala ospravedlnené a neprepadala som... smiešne, ale oproti základke mi pribudli len dve trojky... z analytickej a organickej chémie... venujem sa športu, ale čoraz častejšie riešim otcove zákazy tréningov... zákaz sa dá zrušiť jediným spôsobom...

Dozvedel sa, že nechodím do školy... nechodila som... nedal si to vysvetliť, nechcel vedieť prečo, nepoznal moje dôvody... mal klapky na očiach ... zmlátil ma a užil si sex... Myslím, že to bol posledný zlom... posledný sex s otcom... keď bolo po tom... zahlásila som, že ho udám... Nezľakol sa... myslela som, že sa zľakne a dá mi pokoj...  

V škole sa pomaly blížil koniec, bolo treba opravovať známky, starostlivý otec sa telefonicky informoval o mojom prospechu... v škole to išlo dole vodou, neučila som sa, doma som sa snažila byť minimálne, v noci som moc nenaspala, učila som sa len občas. Bola som nevyspatá, unavená... a rozhodnutá s tým praštiť... so všetkým.

Nakoniec som sa vzdala športu... pomaly sa blížil koniec a ja som mala od otca konečne pokoj... vzdala som sa športu, trocha viac som sa učila a začala som rozmýšľať ako ďalej po skončení školy... veď to bolo už o chvíľu... šport mi chýbal, ale aj dnes si myslím, že to bolo dobré rozhodnutie... aj jedno, aj druhé... vďaka športu som kto som a neskončila som tak, ako som mohla... A koniec športu? Človek musí robiť rozhodnutia a niesť za ne aj zodpovednosť... vybrala som si vzdelanie... kariéra v športe je príliš krátka, príde zranenie a je koniec. Posledný rok na škole bol pohodový... napriek tomu, že nás všetci strašili, prežili sme ho bez ujmy na zdraví, zmaturovali sme všetci a ja som znova stála pred ďalším rozhodnutím. Vysoká škola. Áno, alebo nie? Vybrala som si áno... a upísala som sa deťom...

Otec samozrejme protestoval, ale už mi sexuálne neubližoval... nesúhlasil s mojou vysokou školou... iniciatívne mi vybavil prácu o ktorú som ja nemala záujem... chcela som robiť s deťmi... a popri tom som mohla študovať... nebavil sa so mnou asi pol roka.

V tomto období som začala chodiť viac medzi ľudí... rokov som mala dosť... zarábala som sama na seba, študovala som, len mi stále niečo chýbalo... chýbal mi vzťah... chýbali mi nežné objatia a dotyky.

Kamoška ma zoznámila s Martinom... fešák... vysoký, tmavý, troška kockatá hlava, ale... bol úžasný... spoznávanie bolo fajn, rozprával väčšinou on a ja som ho s nadšením počúvala... mal rozhľad a vedel vždy čo povedať ... len... napriek tomu, že ma priťahoval... nedovolila som mu, aby sa ma dotýkal... aby ma držal, aby ma objal... nedovolila som mu pátrať po mojom tele... napriek tomu, že som túžila po jeho dotykoch a bozkoch... rozišli sme sa... myslel si, že ma nepriťahuje a mám iného...

Po Martinovi, prišiel Peter a potom Ján... vždy to bolo rovnaké... všetko bolo fajn, pokiaľ sme nemali zostať sami... pokiaľ nemalo prísť k dotykom a k objatiam... pokiaľ nemal nasledovať sex. Po Jankovi som si dala pauzu.

Končila som bakalára, mala som dve práce a hľadala som samu seba... Po štátniciach som sa rozhodla zmeniť prácu... v starej práci som bola päť rokov a bol čas na zmenu... mala som istý flek a tak som sa rozhodla odísť.

V deň nástupu, mi povedali, že majú plno... zo dňa na deň som bola bez práce... ten stav, trval iba deň... vedela som, že ma doma čaká peklo... a tak som sa snažila ... našla som si prácu, akú som chcela a som rada... som na tom mieste už deviaty rok a ešte stále neľutujem.

 
 

Ľudské mláďa | stály odkaz

Komentáre

  1. Prečo,
    Ak máš predsa niekoho rada,tak mu dovolíš aby sa ťa dotkol a objal.
    publikované: 11.03.2009 19:40:43 | autor: Maťa (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Maťa,
    asi si nečítala predchádzajúce časti. Inak by si vedela, prečo to bolo pre Yettinku nemožné... a možno stále je.
    Sama si neviem predstaviť svoje správanie v oblasti partnerských vzťahov ak by som prežila to, čo ona :-(
    publikované: 11.03.2009 21:20:22 | autor: zelenarusalka (e-mail, web, autorizovaný)
  3. Maťa,
    pre mnohých ľudí sú jednoducho niektoré veci ťažké. Človek predsa môže mať strach z nepoznaného v detstve.Strach je súčasťou života. Strach, ktorý sa prejavil u yettinky, má svoje opodstatnenie v minulosti, v jej zneužívaní vlastným otcom...
    publikované: 12.03.2009 07:48:19 | autor: snezka (e-mail, web, autorizovaný)
  4. Rusalka,
    ono to stále ťažké je v tom máš pravdu. Som niekde na polceste, či skôr na jej začiatku... snažím sa, ale dotyky, objatia mi nejako nejdú... mám z nich zatiaľ strach,rovnako nedovolím, aby mi niekto stál za chrbátom... strácam pevnú pôdu pod nohami...
    publikované: 12.03.2009 07:53:47 | autor: yettinka (e-mail, web, autorizovaný)
  5. drobny komentar
    trocha mimo temy - vety staci ukoncovat jednou bodkou. strasne to rusi.
    publikované: 12.03.2009 10:14:42 | autor: Snoopie (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. yettinka.. fakt.. Vety ukončuj jednou bodkou,
    ale to len v prípade, že obsahuje celú myšlienku,ktorú si nou chcela vyjadriť. Tiež používam dve bodky a často. Dokonca mi to bolo vytýkané. Ale.. V hovorovej reči viem rozprávať tak,že v jednej vete použijem pauzičku. A presne tú pauzičku tie moje dve bodky ukazujú.. :))

    No mala by som napísať tento tvoj text, ver mi,žeby tie dvojbodky boli inde.. :))

    K obsahu sa nemôžem vyjadriť.. momentálne nie som nastavená na smutné príbehy. Prehlbilo by to moju emocionálnu krízu. Preto sa špecializujem na humorné seriály..:))
    publikované: 12.03.2009 10:45:51 | autor: MissEllie (e-mail, web, autorizovaný)
  7. K tým bodkám,
    Áno,možno ich nemusí byť toľko,ale v mojom prípade je to o tom,že mi niekedy dôjdu slová,alebo spomienky.v rozhovore by som mlčala.
    publikované: 12.03.2009 11:38:41 | autor: Yettinka (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. zatial sa vyjadrim
    iba k tym trom bodkam, k pribehu som chcela na konci, neda mi to... lebo mne sa tie tri bodky medzi vetami praveze pacia. tak mi to tam pasuje. pauza, a potom pokracovanie, mlcanie, rozmyslanie nad dalsim pokracovanim, vynaranie spomienok... patri to tam. :-)
    publikované: 12.03.2009 15:59:10 | autor: luu (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014